Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در این نشست دکتر حسن ملکی ضمن تاکید بر اهمیت تربیت و آموزش نسل سوم و چهارم ایرانیان مقیم خارج از کشور گفت: فرزندان ایرانی در مدارس کشور‌های خارجی، با نگاه غیر دینی آموزش می‌بینند و همین امر می‌تواند موجب از دست دادن هویت ملی و دینی آن‌ها شود؛ این در حالی است که در شرایط کنونی برای بسیاری از کشور‌ها جمعیت مهاجر دارای اهمیت بوده و برای آن‌ها به عنوان سرمایه و سفیران فرهنگی برنامه ریزی می‌کنند، ما نیز باید این روند را اصلاح نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شبکه جام جم با تاکید بر اینکه فضا برای کار‌های مشارکتی در جام جم مهیاست، گفت: ۵۰ درصد اخبار ما باید متفاوت از اخبار داخل باشد، چون متولی امور ایرانیان خارج از کشور هستیم. ما قصد داریم برای تهیه این اخبار از معلمان و دانش‌آموزان خارج از کشور به عنوان خبرنگار افتخاری یا شهروند خبرنگار بهره ببریم.

در ادامه این نشست «غلامرضا کریمی» رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور ضمن ابراز خرسندی از تشکیل این جلسه گفت: متاسفانه از ظرفیت فوق العاده ایرانیان خارج از کشور در طول ۴۰ سال گذشته استفاده بهینه نشده است. جمعیت دانش آموزان خارج از کشور باید حداقل یک میلیون نفر باشند در حالی که تنها ۱۳ هزار نفر جذب این مدارس شده اند.

کریمی در ادامه با اشاره به گسترش مراودات و ارتباطات در عصر کنونی گفت: به نظر من پدیده‌ای بنام فرار مغز‌ها دیگر وجود ندارد و در واقع ما تعامل مغز‌ها را داریم و این تعامل بین نخبگان داخلی و خارجی صورت می‌گیرد. برای بهره مندی از این تعاملات باید به دیپلماسی آموزشی توجه کنیم که در ذیل دیپلماسی کلان کشور قرار می‌گیرد.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور همچنین افزود: قبل از انقلاب تنها ۱۰ مدرسه در خارج از کشور داشتیم، اما اکنون این تعداد به ۱۳۰ تا ۱۴۰ مدرسه رسیده است. این گسترش صرفا کمّی بوده و به لحاظ کیفی و چهارچوب‌های خاص سیاسی، وضعیت مطلوبی نداریم به همین دلیل با جدیت به دنبال جذب و ورود بخش خصوصی به این عرصه هستیم.

کریمی در ادامه با عنوان این فرمایش مقام معظم رهبری که: «هیچ کودکی فارغ از اقامت مجاز یا غیر مجاز در هر جایی از ایران نباید از تحصیل محروم بماند» گفت: این فرمایش حضرت آقا باعث افزایش چشمگیر تعداد دانش آموزان اتباع خارجی در ایران شد به طوری که ما هم اکنون ۴۷۳ هزار دانش آموز آواره و پناهنده در کشور داریم که در کنار دانش آموزان ایرانی مشغول به تحصیل هستند و این درحالی است که کمک‌های بین المللی در این خصوص به ایران کمتر از ۲ درصد هزینه‌های تحصیلی آنان است.

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر انجام کار حرفه‌ای در عرصه بین الملل گفت: ما از ظرفیت‌های شبکه جهانی جام جم برای انعکاس اخبار مدارس خارج از کشور استقبال کرده و در جهت پشبرد اهداف مشترک، زمینه همکاری‌های مناسب را فراهم می‌کنیم.

در پایان این نشست دو طرف تحقق همکاری در خصوص بهره گیری از توان معلمان و دانش آموزان ایرانی خارج از کشور به عنوان خبرنگار افتخاری شبکه جهانی جام جم، تهیه و پخش مستند‌های کوتاه از مدارس برتر، ساخت مستند در خصوص مدارس و خیرین مدرسه ساز خارج از کشور، معرفی دانش آموزان برتر و موفق ایرانی خارج از ایران را مورد تأکید مجدد قرار داده و کمیته‌ای را برای نگارش تفاهم نامه مشترک تعیین نمودند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تلویزیون شبکه جام جم وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۷۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود